Hee hallo,

Ik ben

Bas

Hallo!

Ik ben Bas van Disseldorp, 27 jaar oud en kom uit het Noord Brabantse Dongen. Een dorp waarin veel te doen is. In 2014 studeerde ik af aan de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan Avans Hogeschool te Breda. Al sinds 2011 ben ik zelfstandig ondernemer en heb mijn activiteiten de afgelopen jaren uitgebreid tot wat het nu is. Ik kan je van dienst zijn met online diensten zoals websites, webshops en webhosting, maar ook met het programmeren van bepaalde toepassingen. Verder ben ik bekend met betaaldiensten zoals iDeal en het registreren van (inschrijf-)gegevens. Naast deze online en technische kennis, ben ik ook actief (alleen of samen met mijn team) op het gebied van livestreams. Online vergaderingen of zelfs evenementen kunnen worden uitgezonden op zowel YouTube als op een eigen platform. Ook offline videoproducties behoren tot de mogelijkheid zoals interne bedrijfsvideo’s of video’s voor promotionele doeleinden. Daarnaast bouw ik interactieve systemen welke vaak in contact staan met internet. Denk hierbij aan een fotobooth of escaperoom waarvoor ik bepaalde systemen en onderdelen voor je uit handen kan nemen.

Kortom, ik help je graag met je online, creatieve of video uitdaging. Dus wil je eens met me sparren over de mogelijkheden voor jouw ideeën. Neem dan gerust eens contact met me op.

Webdevelopment

Ben je op zoek naar een programmeur die een kleine aanpassing aan een reeds bestaande website kan verrichten. Of ben je juist op zoek naar een ontwikkelaar voor een compleet nieuw online systeem of applicatie? Ik bouw standalone online systemen met betaalmogelijkheden en plug-ins voor bijvoorbeeld WordPress. Ook kan er een koppeling worden gemaakt met bijvoorbeeld socialmedia kanalen.

Webhosting & Domeinregistratie

Als ondersteunend serviceproduct bied ik mijn klanten ook kwalitatief en hoogwaardige webhosting pakketten aan. Online opslag van uw website, e-mail en data tegen een eerlijk tarief. Het gebruik van eigen servers biedt de optimale gebruiksgarantie voor alle systemen doordat alles zelf in de hand wordt gehouden. Mocht er even iets niet werken, dan hebben we dat zo opgelost.

Video

Bas van Disseldorp Multimedia Producties is breed inzetbaar voor al je videoproducties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een lipdub met collega’s of vrienden, een videoregistratie van je jubileumfeest of een videoclip. Naast deze producties waarbij we samen het script bedenken en uitvoeren, kun je me ook inhuren als ZZP cameraman of enkel voor (hulp bij) videomontage. Neem hiervoor contact op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Websites

Voor een re-design van uw huidige of een volledige nieuwe website, ben je bij mij aan het juiste adres. Op basis van WordPress kan je website worden gebouwd waarna je deze zelf eenvoudig kunt beheren. Ook wanneer de basisfunctionaliteiten niet toereikend zijn voor jouw wensen, kan er hiervoor een uitbreiding worden gemaakt zodat jouw website precies zo wordt als jij dat wilt.

Online betalingen

Wil je naast je website ook een webshop? Of zoek je naar een mogelijkheid om je product of dienst online te kunnen verkopen en te laten betalen? Neem dan eens contact met me op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. We bieden verschillende betalingsvormen aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de implementatie van iDeal of PayPal in een bestaande of nieuwe webmodule.

Livestreams

Voor live registraties of livestreams ben je aan het goede adres. Ook op locaties waar geen vaste internetaansluiting aanwezig is. Een evenement organiseren tijdens corona en toch iedereen (vanuit huis) laten meegenieten? Dat kan worden geregeld. Alleen of samen met het team van DONGEN.MEDIA kunnen we je altijd helpen aan een oplossing.

Klanten

Stuur me een bericht

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.
Vink de captcha aan om te bevestigen dat je geen robot bent.