Camera en videoproducties

Of u nu op zoek bent naar een cameraman die een korte clip met u kan opnemen voor in uw portfolio of naar de volledige productie van uw bedrijfsvideo, dan bent u ook bij Bas van Disseldorp Multimedia Producties aan het juiste adres. Binnen enkele jaren is video een steeds belangrijkere rol gaan vervullen in mijn dienstverlening. Zo heb ik al een aantal producties mogen draaien zowel in eigen beheer als in opdracht.

Aangezien ik al een aantal jaren bezig ben met video heb ik ondertussen al aardig wat apparatuur verzameld waarmee ik aardig uit de voeten kan voor de meeste producties. Mede hierdoor kan ik u scherpe prijzen bieden die zeker aantrekkelijk zijn voor kleine producties.

Bij de diensten die ik lever kunt u bijvoorbeeld denken aan een videoclip of bedrijfsvideo, maar ook aan een libdup met collega’s of zelfs een videoregistratie van een uitvaart. Mocht u geïnteresseerd zijn, maar niet weten of ik de diensten die u voor ogen heeft lever, schroom dan niet om eens vrijblijvend contact met me op te nemen.

Uiteraard kunnen de werkzaamheden als cameraman op ZZP-basis worden uitgevoerd waarbij u mij dus enkel inhuurt als cameraman met of zonder eigen camera. Ook (hulp bij) de montage kunt u aan mij uitbesteden. Voor meer mogelijkheden kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.