Camera en videoproducties

Videoproductie

Ben je opzoek naar een cameraman die een korte clip met je kan opnemen voor in je portfolio? Misschien zoek je iemand voor de volledige productie van je promotievideo? Dan kan ik je wellicht helpen. In de afgelopen jaren ben ik voornamelijk actief op het gebied van video in het educatieve segment. Zo maak ik promotionele video’s voor middelbare- en hogescholen. Hierdoor is video en liveregistraties een steeds grotere rol gaan spelen.

Apparatuur

De afgelopen tijd heb ik heel wat apparatuur verzameld waarmee ik aardig uit de voeten kan voor de meeste producties. Hierdoor kan ik je scherpe prijzen bieden die zeker aantrekkelijk zijn voor kleine producties. Ook voor grotere producties kun je bij me terecht. Samen met mijn partners is je opdracht altijd in goede handen.

Cameraman

Uiteraard kunnen de werkzaamheden als cameraman op ZZP-basis worden uitgevoerd waarbij je mij enkel inhuurt als cameraman met of zonder eigen camera. Deze dienst biedt ik je ook aan op het gebied van livestreams. Heb je een camera(man) nodig voor je livestream en zoek je iemand met ervaring op het gebied van liveregistraties. Neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.