Camera en videoproducties

Of je nu op zoek bent naar een cameraman die een korte clip met je kan opnemen voor in je portfolio of naar de volledige productie van je bedrijfsvideo, dan bent je bij Bas van Disseldorp Multimedia Producties aan het juiste adres. Binnen enkele jaren is video een steeds belangrijkere rol gaan vervullen in mijn dienstverlening. Zo heb ik al een tal van producties mogen draaien zowel in eigen beheer als in opdracht.

Aangezien ik al een aantal jaren bezig ben met video heb ik ondertussen al aardig wat apparatuur verzameld waarmee ik aardig uit de voeten kan voor de meeste producties. Mede hierdoor kan ik u scherpe prijzen bieden die zeker aantrekkelijk zijn voor kleine producties.

Bij de diensten die ik lever, kun je bijvoorbeeld denken aan een videoclip of bedrijfsvideo.  Maar ook een libdup met collega’s of zelfs een videoregistratie van een uitvaart behoren tot de mogelijkheden. Mocht je geïnteresseerd zijn, maar niet weten of ik de diensten die je voor ogen hebt lever, schroom dan niet om eens vrijblijvend contact met me op te nemen.

Uiteraard kunnen de werkzaamheden als cameraman op ZZP-basis worden uitgevoerd waarbij je mij enkel inhuurt als cameraman met of zonder eigen camera. Ook (hulp bij) de montage kun je aan mij uitbesteden. Voor meer mogelijkheden kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.