Webhosting

Webhosting

Naast het ontwikkelen van websites, online systemen en clouddiensten, verzorg ik ook de webhosting voor de door mij geleverde producten. Dit doe ik in samenwerking met mijn ICT partner waar ik mijn eigen server in onderhoud heb. Deze server is geoptimaliseerd voor het hosten van WordPress websites. Onder de handelsnaam Sowie bied ik hiervoor een aantal verschillende pakketten aan. Deze pakketten variëren in formaat, maar desgewenst ook in resources zoals geheugen, processor(s) en overige resource management.

Domeinnamen

Naast webhosting biedt ik ook domeinnaamregistratie aan. Ben je daarom opzoek naar een (extra) domeinnaam voor je website of wil je juist je hele portefeuille bij me onderbrengen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Ik help je graag verder tegen goede tarieven natuurlijk.

Sowie

Sowie is de handelsnaam van de webhosting tak van Bas van Disseldorp Multimedia Producties. Helaas is Sowie geen openbare webhoster en bied ik deze diensten enkel aan mijn eigen klanten en de klanten van enkele partners aan. Mocht je toch geïnteresseerd zijn in de webhosting van Sowie, neem dan eens contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.