Livestreams

Livestreams

Livestreams zijn de laatste tijd steeds bekender geworden. Waarschijnlijk heeft iedereen er tijdens de coronapandemie wel mee te maken gehad. Je kijkt heel eenvoudig via YouTube naar een live registratie van een evenement of lezing.

Interactie

Voor live registratie groot of klein kunnen we je goed van dienst zijn. In de afgelopen jaren hebben we ons gespecialiseerd in interactieve livestreams. We hebben verschillende technieken toegepast om zo live met de kijker in contact te komen. Of je nu gaat uitzenden voor een kleine of juist een hele grote groep, door de inzet van de juiste techniek kunnen we je bijna altijd van dienst zijn.

Livestreams van alle formaten

Of het nu gaat om een registratie met één camera of een groot evenement met meerdere camera’s in een studio, je kunt altijd bij mij en mijn team terecht.

Ik werk hiervoor samen met een aantal collega’s waarmee ik een geweldig team vorm. We werken al jaren samen en vullen elkaar daarom goed aan. DONGEN.MEDIA biedt live registraties op maat. Of het nu een evenement, diploma-uitreiking of bierproeverij is. Vrijwel alles is mogelijk. We bezitten hiervoor de benodigde apparatuur om de volledige livestream voor je te regelen en uit te voeren. We kunnen alleen de registratie of de gehele organisatie en productie op ons nemen. Daarnaast hebben we partners die ons kunnen ondersteunen op het gebied van audiotechniek en presentatie wanneer dit gewenst is. Mocht je geïnteresseerd zijn of gewoon een offerte willen ontvangen voor een livestream van jouw evenement? Neem dan gerust eens contact op, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

DONGEN.MEDIA

Mocht je nu al nieuwsgierig zijn naar wat we al eerder hebben gedaan? Neem dan eens een kijkje op de website van DONGEN.MEDIA. Daar vind je de livestreams van de afgelopen tijd.