Livestreams

Evenement registraties

Livestreams zijn de laatste tijd steeds bekender geworden. Nu evenementen en vergaderingen even niet meer voor grote groepen georganiseerd kunnen worden, biedt een online evenement de uitkomst. Dit in combinatie met het platform van YouTube biedt een hele toegankelijke vorm van live registraties. Hierom kunnen we je voor live registratie groot of klein goed van dienst zijn. Gaat het om een registratie met één camera, dan kun je bij mij persoonlijk terecht. Mocht je liever een groot evenement met meerdere camera’s organiseren, dan kun je ook bij mij en mijn team terecht.

Voor deze grotere evenementen werk ik samen met een aantal collega’s waarmee ik een geweldig team vorm. We werken al jaren samen en vullen elkaar daarom goed aan. DONGEN.MEDIA biedt live registraties op maat. Of het nu een evenement, diploma-uitreiking of bierproeverij is. Vrijwel alles is mogelijk. We bezitten hiervoor de benodigde apparatuur om de volledige livestream voor je te regelen en uit te voeren. We kunnen alleen de registratie of de gehele organisatie en productie op ons nemen. Daarnaast hebben we partners die ons kunnen ondersteunen op het gebied van audiotechniek en presentatie wanneer dit gewenst is. Mocht je geïnteresseerd zijn of gewoon een offerte willen ontvangen voor een livestream van jouw evenement? Neem dan gerust eens contact op, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

DONGEN.MEDIA

Mocht je nu al nieuwsgierig zijn naar wat we al eerder hebben gedaan? Neem dan eens een kijkje op de website van DONGEN.MEDIA. Daar vind je de livestreams van de afgelopen tijd.