ZZP-Programmeur

Hebben u of uw klanten af en toe een probleem met een online systeem en heeft u hiervoor zelf de kennis niet in huis? Geen probleem! Bas van Disseldorp Multimedia Producties kan deze werkzaamheden op ZZP-basis voor u uitvoeren. Zo heeft u geen vaste kosten aan een programmeur, maar kunt u wel gebruikmaken van technische diensten of deze aanbieden aan uw klanten.

Heeft u een bedrijf in bijvoorbeeld online marketing of webdesign en zijn er weleens projecten waarbij u een programmeur nodig heeft die bepaalde werkzaamheden voor u kan uitvoeren? Vraag dan naar de mogelijkheden. U kunt deze opdrachten bij mij aanmelden en laten uitvoeren, al dan niet met een prijsopgave vooraf. Op deze manier komt u nooit voor verassingen te staan en weet zowel u als ik vooraf duidelijk wat de bedoeling is. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Bent u op zoek naar een programmeur die voor u aan een bestaand systeem enkele wijzigingen kan uitvoeren? Ook dan bent u bij mij aan het juiste adres. Is er een bepaalde plug-in die u zoekt voor het beheersysteem waarin u uw website beheert, maar kunt u deze niet vinden? Laat hem dan naar uw wensen ontwikkelen. Ook voor het ombouwen van bestaande plug-ins kunt u contact met me opnemen.