ZZP-Programmeur

Heb jij af en toe een probleem met een online systeem, of misschien je klanten en heb je hiervoor zelf de kennis niet in huis? Geen probleem! Bas van Disseldorp Multimedia Producties kan deze werkzaamheden op ZZP-basis voor je uitvoeren. Zo heb je geen vaste kosten voor een programmeur, maar kun je wel gebruik maken van technische diensten of deze aanbieden aan je klanten.

Heb je een bedrijf in bijvoorbeeld online marketing of webdesign en zijn er wel eens projecten waarbij je een programmeur nodig hebt die bepaalde werkzaamheden voor je kan uitvoeren? Vraag dan gerust eens naar de mogelijkheden. Je kunt deze opdrachten bij mij aanmelden en laten uitvoeren, al dan niet met een prijsopgave vooraf. Op deze manier kom je nooit voor verassingen te staan en weet zowel jij als ik vooraf duidelijk wat de bedoeling is. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Ben je op zoek naar een programmeur die aan een bestaand systeem enkele wijzigingen voor je uit kan voeren? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Is er een bepaalde plug-in die je zoekt voor het beheersysteem waarin jij je website beheert, maar kun je deze niet vinden? Laat hem dan naar eigen wens ontwikkelen. Ook voor het ombouwen van bestaande plug-ins kun je contact met me opnemen.