Websites

Mogelijkheden

Ik bied je een tal van mogelijkheden op het gebied van webdesign. Websites bouw ik voornamelijk op basis van het zeer bekende CMS WordPress. Dit beheersysteem voor websites is veel gebruikt en biedt daarom een uitstekende documentatie online. Dit biedt de mogelijkheid tot het zelf beheren van je website. Niet vastzitten aan een maandelijks contract voor onderhoud en het alsmaar doorsturen van wijzigingen aan je website, maar zelf je website bijhouden en aanpassen naar hoe jij het wilt. Daarnaast biedt WordPress uitstekende uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt gebruikmaken van de talloze gratis en betaalde plug-ins. Ook kan ik zelf speciale uitbreidingen voor jouw website schrijven. Hiervoor hoeft je vaak niet eens een nieuwe website te laten ontwikkelen. Mijn websites worden geleverd met een eenvoudige visuele editor waardoor het bewerken van je website nog eenvoudiger wordt.

Websitetypen

Of je nu op zoek bent naar een kleinschalige website met voornamelijk tekst en informatie, of juist een waarop je je hele portfolio kwijt kunt met daarnaast een actieve blog en webshop voor je producten. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit allemaal van begin tot eind samen ontwikkeld. Ook als je zelf al een ontwerp hebt en daarvan een WordPress thema wilt laten ontwikkelen kun je bij mij terecht.

Eigen beheer

Het beheer van je website kun je helemaal zelf waarbij ik je natuurlijk wel een handje op weg help. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om dit aan mij over te laten zodat je website altijd up-to-date is en je er geen omkijken naar hebt. Er is persoonlijk contact waarin we je wensen bespreken en proberen om samen tot het beste eindresultaat te komen. Je kunt me dag en nacht een e-mail sturen en ik ga er zo snel mogelijk mee aan de slag.