Websites

Bas van Disseldorp Multimedia Producties biedt tal van mogelijkheden op het gebied van webdesign. Websites op basis van een bijpassend beheersysteem of een uitbreiding van een reeds bestaand product zijn hier twee voorbeelden van. Niet alleen wanneer u op zoek bent naar een nieuw online visitekaartje voor uw bedrijf of uzelf als persoon, maar ook voor optimalisatie en aanpassing van uw huidige online media.

Of u nu op zoek bent naar een kleinschalige website met voornamelijk tekst en informatie, of juist uw hele portfolio er op kwijt wilt met daarnaast een actieve blog en webshop voor uw producten. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit allemaal van begin tot eind met u ontwikkeld.

Het beheer van deze websites heeft u zelf in de hand, waarbij ik u natuurlijk wel een handje op weg help. Er is persoonlijk contact waarin we uw wensen bespreken en proberen zo samen tot het beste eindresultaat te komen.

Aangezien een website altijd een maatwerkproduct is, kan hier geen vast prijskaartje aan worden gehangen. Mocht u interesse hebben, neem dan contact met me op en we bespreken samen de mogelijkheden. Ik verzorg u altijd het volledige plaatje van ontwerp tot de ontwikkeling, inclusief nazorg.