Websites

Bas van Disseldorp Multimedia Producties biedt tal van mogelijkheden op het gebied van webdesign. Websites op basis van een bijpassend beheersysteem of een uitbreiding van een reeds bestaand product zijn hier twee voorbeelden van. Niet alleen wanneer je op zoek bent naar een nieuw online visitekaartje voor je bedrijf of jezelf als persoon, maar ook voor optimalisatie en aanpassing van je huidige online media.

Of je nu op zoek bent naar een kleinschalige website met voornamelijk tekst en informatie, of juist een waarop je je hele portfolio kwijt kunt met daarnaast een actieve blog en webshop voor je producten. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit allemaal van begin tot eind samen ontwikkeld.

Het beheer van deze website je dan zelf in de hand waarbij ik je natuurlijk wel een handje op weg help. Er is persoonlijk contact waarin we je wensen bespreken en proberen om samen tot het beste eindresultaat te komen.

Aangezien een website altijd een maatwerkproduct is, kan hier geen vast prijskaartje aan worden gehangen. Ook is dit geheel afhankelijk van wat je zelf kunt en wilt doen voor je website of webshop. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met me op en we bespreken samen de mogelijkheden. Ik verzorg je altijd het volledige plaatje van ontwerp tot de ontwikkeling, inclusief passende nazorg.