Websites

Een (nieuwe)website laten ontwikkelen

Voor een nieuwe website ben je hier aan het juiste adres. Deze bouw ik op basis van WordPress in combinatie met een "visuele builder". De werking van deze builder leg ik vaak uit als een "blokkendoos". Door elementen als blokken al spelend toe te voegen aan je website, zie je direct hoe deze eruit komt te zien. Hierdoor is het erg eenvoudig om je website zelf te beheren.

WordPress wordt door veel websites gebruikt en biedt daarom een uitstekende online documentatie om zelf mee aan de slag te gaan. Hierdoor hoef je niet vast te zitten aan een maandelijks contract voor onderhoud en het alsmaar doorsturen van wijzigingen. Je beheert zelf je website en kunt bijhouden en aanpassen wat en wanneer je dat wilt. Daarnaast biedt WordPress uitstekende uitbreidingsmogelijkheden met gratis en betaalde plug-ins. Ook kan ik zelf speciale uitbreidingen voor jouw specifieke wensen ontwikkelen.

Ook wanneer je al een volledig ontwerp hebt of al beschikt over een visuele identiteit, kan ik je helpen met het realiseren van je website. Zo kan ik de technische ontwikkeling verzorgen van jouw toekomstige website.

Verschillende websites

Of je nu op zoek bent naar een kleinschalige website met voornamelijk tekst en informatie, of juist een waarop je je hele portfolio kwijt kunt met daarnaast een actieve blog en webshop voor je producten. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit allemaal van begin tot eind samen ontwikkeld. Ook als je zelf al een ontwerp hebt en daarvan een WordPress thema wilt laten ontwikkelen kun je bij mij terecht.

Het beheer van je website

Het beheer van je website kun je helemaal zelf, zo zit je niet direct aan een duur maandcontract vast. Ik help je natuurlijk wel een handje op weg. Ook kun je ervoor kiezen om het beheer volledig aan mij over te laten. Ook hiervoor zijn verschillende betaalbare opties. Er is persoonlijk contact waarin we je wensen bespreken en proberen om samen tot het beste eindresultaat te komen. Je kunt me dag en nacht een e-mail sturen en ik ga er zo snel mogelijk mee aan de slag.